Αναρτήθηκε από: gym4thes | 29/01/2011

Δανειστική βιβλιοθήκη

Η δανειστική βιβλιοθήκη λειτουργεί καθημερινά στο 2ο 3ο και 4ο διάλειμμα.

Απευθύνεται όχι μόνο στους μαθητές μας, αλλά και στους γονείς και σ’ όποιον άλλον θα ήθελε να δανειστεί κάποιο βιβλίο. Για το δανεισμό βιβλίων από μη μαθητές, είναι αναγκαία η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Οι βιβλιοθηκάριοι, που είναι μαθητές, με χαρά θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε το βιβλίο που θέλετε.

Προς το παρόν καταγράφονται και τοποθετούνται στη βιβλιοθήκη τα βιβλία που ήδη προϋπήρχαν στο σχολείο.  Είναι, όμως, σαφές ότι πάντα θα υπάρχει ανάγκη για νέα βιβλία. Δυστυχώς η οικονομική κατάσταση είναι τέτοια που δε μας βοηθάει ως σχολείο να διαθέσουμε χρήματα για αγορά βιβλίων. Από την άλλη, κυκλοφορούν στα περίπτερα βιβλία που είτε πωλούνται αυτοτελώς είτε με τις εφημερίδες. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί μια καλαίσθητη σειρά με τα έργα του Ιούλιου Βερν με τιμή 8€ και από σήμερα, Σάββατο 29 Ιανουαρίου, η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ προσφέρει μια σειρά από έργα Ελλήνων Λογοτεχνών. Από τη σειρά του Ιούλιου Βερν ήδη δωρίστηκαν στη βιβλιοθήκη οι δύο πρώτοι τόμοι, όπως επίσης και ο πρώτος τόμος από ΤΑ ΝΕΑ, με διηγήματα του Γεώργιου Βιζυηνού.

Όποιοι, μαθητές, γονείς, ιδιώτες θέλουν να βοηθήσουν τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης, αγοράζοντας κάποιους από αυτούς τους τόμους, ας επικοινωνήσουν με το σχολείο, είτε στο τηλέφωνο 2310 524000 είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα τη βρείτε εδώ

Advertisements

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: