Αναρτήθηκε από: gym4thes | 01/06/2011

SOS για το χαμόγελο του παιδιού

ity Life  Εκδηλώσεις

1ος Μαραθώνιος Κρουστών για το Χαμόγελο του Παιδιού

 

1ος Μαραθώνιος Κρουστών για το Χαμόγελο του Παιδιού

Πριν 15 χρόνια ο δεκάχρονος Ανδρέας, έδωσε την εκκίνηση να ανοίξει μια τεράστια αγκαλιά για παιδιά που έχασαν το χαμόγελό τους, εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων στην υγεία ή τη διαβίωσή τους.
Ο εθελοντικός οργανισμός που δημιουργήθηκε πήρε το όνομα του μοναδικού του στόχου: «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Στο διάστημα αυτό δημιουργήθηκαν εννιά «Σπίτια Χαμόγελου» σε όλη την επικράτεια και αποτέλεσαν το καταφύγιο για παιδιά εγκαταλελειμμένα, κακοποιημένα ή θύματα εκμετάλλευσης. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» χειρίστηκε επίσης εκατοντάδες περιστατικά εξαφάνισης παιδιών, ιατρικά περιστατικά (παρέχοντας ψυχική και υλική υποστήριξη), ενώ παράλληλα ενίσχυσε άπορες οικογένειες.
Μετά από 15 χρόνια δράσης, το «Χαμόγελο του Παιδιού» αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς, ωστόσο κινδυνεύει να σβήσει καθώς τα έσοδα του συλλόγου από συνδρομές και δωρεές μειώνονται δραματικά και συχνά δεν αρκούν για την αντιμετώπιση των καθημερινών αναγκών των παιδιών.
Για το αυτόν τον λόγο, την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011, θα πραγματοποιηθεί ο 1ος Μαραθώνιος Κρουστών, με την εθελοντική συμμετοχή των πιο αναγνωρισμένων μουσικών σχημάτων της Β. Ελλάδος και με βασικό σύνθημα: Τρέξε για την αγάπη. Είναι το μόνο χρέος που μπορείς να ξοφλήσεις εύκολα.

Για να μην σβήσει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Info
1ος Μαραθώνιος Κρουστών
Τετάρτη 8 Ιουνίου, από τις 6μ.μ. στο Κ. Θ. Β. Ε.

Advertisements

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: